Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare

Kommun: Gävle

Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare med 1-2 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande: Gymnasial utbildning

Språk

Meriterande: Svenska

Körkort

Krav: AM, B

Om företaget

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att företaget har vuxit kraftigt så är vi nu i behov av att anställa ett antal säsongsarbetare inom grönyteskötsel.

Om tjänsten

Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en hjullastarförare för timanställning med möjlighet till säsongsanställning kommande vår hos Höga kusten skog & fastighet i Gävle. Arbetet är omväxlande och du arbetar utomhus för att säkerställa snö- och isfria underlag samt öka säker framfart för gående och fordon hos våra många kunder. Snöröjningen sker med hjälp av hjullastare med redskap som multiskopa och sandspridare. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara ett av våra kontor i Gävle.

Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av snöröjning och halkbekämpning samt maskinellt underhåll. Körkort och erfarenhet av att köra traktor eller hjullastare är ett krav.

För att passa in i rollen som hjullastarförare tror vi att du är praktiskt lagd, ordningsam och med ett högt säkerhetstänk. Du trivs med att arbeta självständigt men ser också fördelarna med god planering och öppenhet för utveckling. Eftersom arbetet stundtals kan vara krävande är det bra om du är lugn och flexibel. Att passa in i vår gemenskap är viktigt så god social förmåga är ett plus.

Anställningsform: Timanställning med obekväm arbetstid, nätter, morgnar och helger.

Vi kommer att kalla till intervju löpande och vill därför tipsa dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Femte tvärgatan 4
80284 Gävle

Ansökningsformulär Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt