Om företaget:

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att företaget har vuxit kraftigt och ambitionerna är att fortsätta växa behöver vi nu anställa en Lagbas.

Om tjänsten

Vi söker en lagbas till vår filial i Sollentuna som arbetar med yttre fastighetsskötsel. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet blir du en del av en trygg arbetsmiljö full med härliga kollegor. I tjänsten som lagbas innefattas samordning och arbetsledning av personal som framför maskiner inom fastighetsskötsel. Genom ronderingar och uppföljningar säkerställer du att arbetet håller en hög standard och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, inköpshantering, etc. Rollen innefattar en stor del arbete ute i produktionen i form av gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering samt övriga sysslor inom yttre fastighetsskötsel.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet att leda personal med goda resultat. Vi fäster stor vikt vid dina ledaregenskaper. Du bör även ha erfarenhet av maskinkörning inom fastighetsskötsel. Som person är du resultatinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du drivs av att arbeta lösningsorienterat och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Under arbetstoppar har du inga problem att hantera många ärenden samtidigt.

Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort. Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid med placering i Sollentuna.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Bifoga personligt brev och cv till andre.kristoffersson@hksf.se

Läs gärna mer om din framtida arbetsgivare på www.hksf.se