Om företaget:

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att företaget har vuxit kraftigt så är vi nu i behov av att anställa ett antal säsongsarbetare inom grönyteskötsel.

Information om tjänsten

Som trädgårdsmästare hos oss i Östhammar kommer dina arbetsuppgifter att vara beskärning, grönyteskötsel, plantering, sommarblommsskötsel, ogräsrensning och allmän kontroll av växter för att upptäcka eventuella säkerhetsrisker eller sjukdomsangrepp. Arbetsuppgifterna varieras utefter att säsongen fortlöper och även beroende på de arbetsuppdrag vi har för tillfället. Ett omväxlande arbete med andra ord som för en person med driv och ansvarstagande ger möjlighet att vara med att planera arbetet och fatta beslut som rör trädgårdsmästeri.

Du som söker ska ha:
• B-körkort
• trädgårdsutbildning och/eller gedigen erfarenhet på den nivå att du kan jobba självständigt inom trädgårdsmästeri

Vi ser gärna att du är:
• driven i ditt arbetssätt och att du kan prioritera och planera arbetet i samspel med din arbetsledare
• positiv och trivs att jobba strukturerat både självständigt och i grupp

Vi erbjuder:
• Tillsvidareanställning 100%
• ett roligt och omväxlande jobb med tillgång till moderna redskap och maskiner

Vi värderar god service och kvalitet högt liksom god samarbetsförmåga och ett positivt tankesätt. Hör av dig till oss om delar du våra värderingar och tycker att det är härligt med ett fysiskt jobb utomhus.

Ansökningsformulär