Arbeta hos oss

Jobbansökan trädgårdsarbetare Sundsvall

Sundsvall

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Biolog –  erfarenhet efterfrågas

Körkort

Krav

  • B

Om företaget:

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att företaget har vuxit kraftigt så är vi nu i behov av att anställa ett antal säsongsarbetare inom grönyteskötsel.

Om tjänsten

Vi söker 5 säsongsarbetare till vårt skötselteam i Östhammar. Arbetsuppgifterna inom grönyteskötsel består främst av gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, plantering, lövupptagning, skräpplockning mm. Vi söker personal som är tillgänglig att arbeta heltid på vardagar mellan 07-16 under perioden april till oktober med möjlighet till förlängning.

Vem söker vi?

För att jobba som trädgårdsarbetare bör du ha god fysik, gilla utomhusarbete och ha ett öga för detaljer så att våra utemiljöer hålls i gott skick.

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet eller utbildning inom trädgårdsskötsel. Det är meriterande om du har maskinvana och är van att arbeta med maskiner och verktyg.

Som person ser vi gärna att du är arbetsvillig, prestigelös och kan tänka dig alla sorters arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga men kan också arbeta självständigt.

Vi förflyttar oss mellan de olika skötselområdena med bil och därmed är det nödvändigt att du som söker har B-körkort.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!

Skicka ansökan

Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vi erbjuder ett varierat arbete med mycket eget ansvar, oavsett om du söker arbete som Arbetare eller Tjänsteman.