Arbeta hos oss

Jobbansökan trädgårdsarbetare Örnsköldsvik

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Trädgårdsskötsel

Körkort

Krav

  • B

Om jobbet

Vi söker flera trädgårdsarbetare inför sommarsäsongen 2022. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala och privatägda fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis plantering, gräsklippning, bevattning och ogräsrensning.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker sig mellan 1/6-22 – 31/8-22

 

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att arbeta utomhus i trädgårdsmiljö. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning till arbetet. Du bör ha god fysik och kommunicerar väl på svenska. B-körkort krävs.

Vi erbjuder ett varierande jobb med härliga kollegor, i ett företag där det alltid är mycket på gång.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande.

Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgårdsarbetare Örnsköldsvik!

 

Lite mer om företaget i stort:

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 100 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 55 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 60 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 7 orter från Vallentuna i söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.

 

 

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Var ligger arbetsplatsen?

Viktoriaesplanaden 4b
89139 Örnsköldsvik

Skicka ansökan

Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vi erbjuder ett varierat arbete med mycket eget ansvar, oavsett om du söker arbete som Arbetare eller Tjänsteman.